Wat een vaart!

Wat heeft iedereen genoten van deze 39e editie van de Gondelvaart! We kunnen terugkijken op een prachtige vloot! Alle deelnemers hebben weer enorm hun best gedaan om er wat moois van te maken. En daar zijn ze in geslaagd. Als bestuur van de Oranjevereniging Giessen-Oudekerk bedanken we dan ook alle deelnemers en vrijwilligers voor hun inzet gisteren en de afgelopen maanden. Het grote gat wat er in de vloot ontstond, werd veroorzaakt door een paar kapotte slepers maar gelukkig hebben alle boten de vaart kunnen afmaken.

De jury heeft gisteravond met veel moeite de winnaars bekend gemaakt want het zat weer dicht bij elkaar. Bij de grote boten was uiteindelijk Amstel Boulevard de winnaar met hun uitbeelding van scheepswerf De Amstel. Tweede werd de Saw Mill van The Keet. De kinderen en ouders van de Basisschool zijn enorm blij met hun 3e prijs. Als vierde eindigde Pont-On! met hun spectaculaire wakeboardbaan.
De eervolle vermeldingen werden toegekend aan ’t Hok met hun Apres Ski en Verdwaald in het Midden-Oosten van The Party Republic.
Bij de kleine boten wonnen De Drijvers met hun berging 2018. Op de tweede plaats eindigde de familie Rietveld met hun Bootje Kakelbont gevolgd door Het zeebeest gevuld in jeans van De Gondelbuurt. De eervolle vermelding bij de kleine boten ging naar de verlichte draak van Dragons On Fire.

De prijsuitreiking is vrijdag 20 september om 20:00 uur in Café Olt Ghiessen. Dan worden behalve de juryprijzen ook de  publieksprijzen uitgereikt. Tot en met donderdag 19 september kan je je stem nog uitbrengen voor wie volgens jou de mooiste kleine en grote boot zijn. Dat kan op deze pagina.

We krijgen vragen van bezoekers die nog willen doneren of entree willen betalen. Dat kan via deze betaallink.

Reacties zijn gesloten.